La Llar d'Infants l'Estel va néixer l'any 1983. Des de les hores hem evolucionat, passant per diferents canvis importants. Sent una escola d'infants de mesos fins als 6 anys, l'any 2000/2001 ens vam convertir en una llar d'infants de 0 a 3 anys. Vam afrontar aquest canvi amb molt d'èxit. De la mateixa manera que el curs 2008/2009 aconseguirem noves instal·lacions, vam poder ampliar la nostra gran família.

Actualment som un centre reconegut i autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb el codi 08048344.

La nostra llar és acollidora i familiar, amb un equip docent amb anys d'experiència que ha sabut enriquir-se de les noves tendències pedagògiques. Així doncs, amb molt d'amor, facilitem als nostres infants un entorn amb ambients preparats on l'expressió, el moviment i el joc, esdevenen els punts de partida per afavorir la curiositat natural, les ganes d'aprendre, l'autoregulació i l'enfortiment dels vincles. Nosaltres adoptem el paper de guia, que ajuda i estimula a l'infant en tots els seus esforços tot respectant la diversitat i individualitats de cada infant i família.